Ostvarite kontakt


iNerv Communicator nije samo napredni online servis. On je veoma moćan sistem pomoću kojeg ćete biti u mogućnosti da stupite u direktan kontakt sa posetiocima svog sajta, pružite im podršku, zadržite posetioce na sajtu i značajno povećate vrednost svog sajta.

Povećajte online prodaju za 100%

Preko 98% posetilaca sajta su pasivni posetioci koji traže informacije. Povežite se sa samo njih 2% kojima će te pomoći da ostvare porudžbinu i tada ćete videti 100% povećanja online prodaje.

iNerv Communicator Vam omogućava da u realnom vremenu pratite posetioca dok krstari Vašim sajtom. Sa ovom informacijom, u prilici ste da mu pošaljete personalizovanu poruku koja Vam omogućava da sa njim zaključite posao.

Iskoristite sve online mogućnosti


Kompanije troše sve više sredstava da bi privukli posetioce na svoj sajt u nadi da će im se uložen novac vratiti od tih posetilaca. Nemati ‘live’ operatere da pomognu internet kupcima je podjednako apsurdno kao i nemati prodavca na kasi.

Preko 50% kupaca odustane od kupovine ili ne kupi više od jednog proizvoda iz razloga nemogućnosti da dođu do dodatnih informacija o proizvodu.